wijzig taal

De makkelijkste weg om te nemen

Jouw Internet Explorer Professional


IE7Pro is een add-on for Internet Explorer die een hoop features en extra's toevoegd, waardoor het surfen sneller wordt, netter werkt, en het uitgebreider is. IE7Pro is helemaal gratis te downloaden en gebruiken.


Download nu

IE7Pro 2.5.1 is gereleased op Jun 2,2010

IE7Pro is een echte must have add-on voor Internet Explorer, welke een hoop features en snufjes toevoegd aan jouw IE om het vriendelijke, nuttiger, veiliger en nog meer aanpasbaar te maken.. IE7Pro heeft een uitgebreide Tabbed Browsing Manager, Spellingscontrole, Inline Search, Super Drag Drop, Crash Herstel, Proxy Switcher, Muisbesturing, Tab History Browser, Web Accelerator, User Agent Switcher, Webpage Capturer, AD Blocker, Flash Blocker, Greasemonkey like User Scripts platform, User Plug-ins and many more power packed features. Je kunt niet alleen Internet Explorer, maar ook zelfs jouw favoriete website aanpassen naar jouw wensen en smaak met behulp van IE7Pro.
Snelle links
Nieuwe Releases
IE7Pro Features
Verbetering van Internet Explorer tabblad mogelijkheden
1. Dubbelklikken om een tabblad te sluiten.
2. Adresbalk standaard laten openen in een nieuw tabblad.
3. Activeer/Deactiveer tabblad geschiedenis beheer.
4. Activeer/Deactiveer crash recovery
5. Verplaats het IE menu boven de adresbalk
6. Verberg de standaard zoekbalk.
7. Wijzig de maximale connecties met de webserver.
8. Selecteer het standaard programma voor het bekijken van de broncode
Super Drag en Drop
Met Super Drag and Drop ingeschakeld, kan je links openen door deze simpelweg te slepen en op de webpagina los te laten. Op deze manier is het ook mogelijk om geselcteerde tekst te zoeken met de standaard zoekmachine of de geselecteerde afbeelding opslaan met de toets Shift.
Muisbesturing
Muisbesturing stelt de gebruiker in staat om gewone normale taken uit te voeren met de muis (open/sluit een tab, ga terug, ga vooruit, print, scrollen in pagina etc.) door een simpel figuur te tekenen.
Crash Recovery
Crash Recovery hersteld automatisch alle pagina's na een crash.
Pagina opslaan als afbeelding
Deze soepele en gemakkelijke tool converteert elke willekeurige html pagina naar een afbeelding. Het kan webpagina's opslaan in JPG, BMP, GIF, PNG of TIFF met maar een paar muisklikken.
Snelle Proxy Switcher
Verschillende internet connecties vereisen vaak verschillende proxy server instellingen en uiteraard is het nogal lastig om dit telkens handmatig in te voeren. Met deze tool is dat geen probleem meer, want alle instellingen kunnen worden opgeslagen en makkelijk tevoorschijn worden getoverd.
AD Blokker
Blokkeert alle vormen van adverteren (advertenties), waaronder Flash advertenties, rich-media, zwevende advertenties, pop-ups, pop-unders, spyware/adware advertenties en messenger ads.
Greasy monkey soortgelijk script
IE7Pro Script is voor Internet Explorer 7 hetzelfde als Greasemonkey is voor Firefox. Het stelt je in staat het web te remixen via scripts
Inline Search
Voeg een inline zoekbalk toe zoals Firefox heeft, wat vindt terwijl je typt, gebruik F3 en Enter om te bladeren door veelvoudige resultaten of de resultaten te selecteren.
Spellingscontrole
IE7Pro Spellingscontrole controleert alle tekst die je typt en brengt je op de hoogte van mogelijke fouten door deze rood te onderstrepen.
Grab&Drag;
Grab & Drag mode permits you to "grab" the web page and move it within the pane by clicking and dragging the page.
Tips en Trucs
Inschrijven nieuwsbrief
Vul je email adres in
Aanmelden RSS feed
   Delivered by FeedBurner
Media Reports
Awards